С помощта на:
Намерете ни и в:
  
Нови снимки
Новини • Придай вкус на живота
Под това мото се проведе поредният, трети, областен форум на жените от Южна област. Събитието този път се състоя в Будапеща, Унгария, от 28 до 30 март. Организатор беше отдел "Служба на жените" към Южна област. Форумът беше тържествено открит с приветствие от секретаря на отдела Яна Бумбалова.
 
Водеща беше Елеонора Караджова.
 
Посрещнахме съботния празник в петък вечер с молитвени размишления от Екатерина Галинова. В събота имахме тържествено богослужение със Съботно училище, а Донка Мавродиева ни представи вестта на Исус как да бъдем сол в този свят и да придадем вкус на живота.
 
В началото на деня имахме и утринни молитвени размишления. В събота сутрин бяха поднесени от Юлия Митева, а в неделя - от Живко Грушев
 
Преживяхме много положителни емоции и общение с нашия Бог и помежду ни. Организаторите бяха подготвили много изненади и подаръчета за всички. Събитието беше отразено и от екипа на Hope Channel Bulgaria в лицето на Стоян Митев "Чочо" и Любчо Кацаров.
 
Незабравима ще остане обиколката на Будапеща и вечерната разходка по река  Дунав с кораб.
 
И въпреки дребните проблеми, възникнали с транспорта, си тръгнахме от форума духовно заредени и насърчени, за което благодарим на нашия Бог и организаторите Яна Бумбалова и Краси Колева.
 
Накрая си пожелахме до нови срещи в Истанбул, където според организаторите ще се проведе вторият Адвентен уикенд.
Автор: Светла Петрова
Библейски стих за деня
Пазете се от лъжливите пророци, които дохождат при вас с овчи дрехи, а отвътре са вълци грабители. От плодовете им ще ги познаете (...) Всяко добро дърво дава добри плодове, а лошото дърво дава лоши плодове.
Матей 7:15-17
Последни излъчвания
Нови клипове