С помощта на:
Намерете ни и в:
  
Нови снимки
Новини • Посещение на Денис Хохщрасер

Посещенията на Денис Хохщрасер в България винаги са чакани с желание, защото тогава винаги се случва нещо интересно. И този път очакванията ни не се оказаха напразни.

Посети град Ямбол и отдели специално място в програмата си на  Професионална гимназия по лека промишленост, екология и химични технологии. Когато преди две години Стефка Крамолинска започва работа в гимназията установява, че учителският колектив се старае да възпитава децата в дух на толерантност и не насилие. Тъй като е запозната с платформата на "EndItNow," тя я представя пред колегите си. Цялата гимназия с радост приема тази програма и резултатът не закъснявал На 3 юни 2014 година в Министерството на образованието на специална церемония заместник-министър Мукаддес Налбант връчи на директора на гимназията приза „Училище без насилие и стереотипи, определени от пола”. Денис Хохщрасер се срещна с представители на училищния парламент и нагледно им показа как да приемат позицията на другия, на какво истински да държат и как да вземат правилни решения в живота. 

Вечерта говори пред църквата в Ямбол. Присъства на специален коктейл в нейна чест и дори облече българска народна носия! 

Автор: Ивалина Илиева
Библейски стих за деня
Пазете се от лъжливите пророци, които дохождат при вас с овчи дрехи, а отвътре са вълци грабители. От плодовете им ще ги познаете (...) Всяко добро дърво дава добри плодове, а лошото дърво дава лоши плодове.
Матей 7:15-17
Последни излъчвания
Нови клипове